Webdesign als kader van uw online marketing

Wanneer een ondernemer of een particulier met een website begint, dan wordt er veel aandacht besteed aan een aantal teksten en wat leuke afbeeldingen. Zo werkt online marketing helaas niet. Het is verstandiger om eerst meer tijd te besteden aan het webdesign om op die manier te zorgen voor een goed kader waar in gewerkt kan worden. Wellicht wilt u bepaalde filmpjes plaatsen, of een bestelling formulier zodat de bezoekers direct contact met u op kunnen nemen? Dan moet uw webdesign de mogelijkheden kunnen bieden die de extra functies ondersteunen. Maar meer belangrijk is tegenwoordig de mobiele bereikbaarheid van uw website. Is uw webdesign niet responsive, dan zal u veel posities in de ranking van Google verliezen. Begint u direct met een design dat mobiel bereikt kan worden, dan heeft u een flinke stap voor op uw concurrenten.

Het belang van uw webdesign

Al met al is het webdesign het eerste wat uw bezoekers zullen zien zodra zij de website openen. En dat is een belangrijk moment. De meeste mensen bepalen binnen drie seconden of zij op een website blijven, of dat zij liever terug gaan naar de zoekresultaten om daar een andere website te zoeken die hen meer aanspreekt. Wanneer u online diensten aanbiedt, of producten verkoopt, betekent dat een dubbel verlies. De klant koopt ten eerste niet bij u, en ten tweede koopt deze klant wel bij een concurrent. Dat is een risico dat u niet zou mogen lopen en dat is de reden waarom wij bij VirtuALL ook aandacht besteden aan het webdesign. Het is misschien slechts één van de diensten die we hebben, maar wel eentje waarvan we het belang kennen. Het webdesign is immers het kader van uw online marketing.

Het is niet de website die het werk voor u zal doen in eerste instantie. Het is het frame waarin u werkt. U wilt ruimte hebben voor de teksten die u wilt plaatsen, u wilt de ruimte hebben voor de afbeeldingen die u wilt kunnen plaatsen op de website en daarnaast moeten bepaalde functie beter te vinden zijn dan andere. Denk aan een verkoopknop die aan de zijkant van de website meeloopt. Wanneer u websites wilt ontwikkelen waarbij u werkt met affiliaties of Google Adsense, dan heeft u helemaal wat extra werk aan het webdesign liggen. Niet alle templates voldoen aan de eisen. Daarnaast is het nog maar de vraag of u een standaard website zou willen hebben. Zeker voor bedrijven zal het aantrekkelijker zijn om een echt eigen website te hebben die niet herkenbaar is als template.

Wilt u zich liever geen zorgen hoeven maken over dingen als webdesign? Vraagt u dan om meer informatie bij ons. VirtuALL heeft jarenlange ervaring met webdesign en alle andere aspecten die u tegen zal komen bij het opzetten van een goede online marketing. Beseft u zich goed dat het succes van de online marketing bepalend zal zijn voor het succes van uw onderneming en uw inzet.

Op zoek naar lokaal webdesign? WebKrunch biedt u top webdesign in Antwerpen tegen een scherpe prijs! Aarzel niet en conacteer ze meteen.